One-Screw Technology - poznejte Závitotvorný šroub FLS

Společnost Sikla před více než 15 lety vynalezla siFramo, víceúčelový modulární systém. Čím byl tehdy tento systém tak významný? Technologie jediného šroubu.

Technologie jediného šroubu se vyznačuje potřebou pouze jednoho druhu šroubu k montáži nosného rámu Sikla siFramo. Tento šroub, známý také jako Závitotvorný šroub FLS F, poskytuje našim klientům mnoho výhod v průběhu montáže.

Představujeme Závitotvorný šroub FLS F

Jediný šroub potřebný k montáži siFramo.

 

HubSpot Blogs-4

Sikla Závitotvorný šroub FLS F

 

Použití jen jediného typu šroubu k montáži na stavbě nebo i mimo ni, předchází možným nejasnostem ohledně potřebného materiálu k sestavení nosného systému Sikla, který má neomezenou únosnost.

 

Jedinečný a inovativní design závitotvorného šroubu slouží k maximálnímu využití všech stran profilu siFramo pro spojovací body. Naše technologie zákazníkům umožňuje dosáhnout produktivity a současně ušetřit čas a peníze snížením:

 

  1.  Množství dodatečného materiálu
  2.  Celkový odpad
  3.  Nutnost pracovníků, jenž jsou proškoleni svařovat
  4.  Náklady na dopravu a uhlíkovou stopu díky objednávání z jednoho zdroje

Vlastnosti Závitotvorného šroubu FLS F

Šroub FLS je závitotvorný, což znamená, že uvnitř nosníku siFramo vytváří pevný závit.

Ve společnosti Sikla dáváme přednost použití rázového utahováku pro instalaci závitotvorného šroubu FLS, abychom dosáhli požadovaného utahovacího momentu 60 Nm.

 

How to assemble siFramo-1

Objevte techniky doporučené společností Sikla pro instalaci siFramo

 

Šroub FLS vytváří po instalaci vzduchotěsné těsnění mezi šroubem a ocelí nosníkového profilu. Vzduchotěsné těsnění vzniká přetvarováním oceli a vytvořením vroubkování, které nabízí následující bezpečnostní prvky:

  1. Nulová vůle mezi šroubem a otvorem zabraňující samovolnému uvolnění
  2. Minimalizace vibrací
  3. Zabraňte nadměrnému utažení rázovým utahovákem

 

 

V tomto videu se podívejte, jak vzniká vzduchotěsné těsnění

 

Nejpůsobivější funkcí šroubu FLS je možnost nastavení jeho polohy, například tak, aby byl výše nebo níže. Šroub lze vyjmout a znovu použít maximálně třikrát, poté se závit stává příliš slabým a ztrácí bezpečnostní prvky.

Podívejte se, jak jednoduše lze profil siFramo nastavit:

 

Výhody šroubu FLS a systému siFramo

Systém siFramo je známý tím, že je výrazně lehčí a přitom pevnější než tradiční ocelové nosníky. siFramo lze přizpůsobit různým průmyslovým odvětvím a je univerzální pro použití v řadě odvětví. Jaké další výhody vám může šroub FLS a siFramo poskytnout?

  1. Není třeba provádět horké práce

Zvyšte produktivitu na staveništi a snižte náklady na najímání kvalifikovaných dělníků s povolením k práci za horka. S příslušným školením a rázovým utahovákem může siFramo na místě montovat kdokoli.

  1. Žádné matice, podložky ani zadní desky

Snižuje počet dílů potřebných k montáži, a tím urychluje montáž a instalaci.

  1. Přípojky na všech 4 stranách nosníku

Přípojky lze díky vzoru provést kdekoli na profilu siFramo. Díky velikosti šroubu nedochází ke kolizím a snižuje se množství odpadu.

  1. Možnost žárového zinkování

Zabraňuje korozi a zvyšuje životnost výrobku.

  1. Neomezený počet spojů

    Vytvoření obráceného brankového sloupku, podpěry ve tvaru písmene L, podpěry ve tvaru písmene T nebo konzolového ramene.

    304124971_464846752330745_4545615787499176110_n

Příklad U-konstrukce vytvořené pomocí 24 šroubových spojů

Máte zájem o školení nebo další poradenství?

Společnost Sikla nabízí školení o bezpečné montáži a instalaci systému siFramo, které potvrdí platnost vaší záruky. Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte, jak vám můžeme pomoci.

 

Kontaktujte násNapište nám

Varování:

Firma Hilti nedávno uvedla na trh závitořezný šroub typu "MT-TFB OC", který je od závitotvorného šroub FLS F jen stěží rozeznatelný. Vzhledem k aktuální situaci bychom chtěli preventivně upozornit, že šroub Hilti není kompatibilní s našimi upevňovacími a montážními systémy. S našimi šrouby můžeme zaručit pouze stabilitu a hodnoty našich systémů uvedené v prohlášeních o vlastnostech. V případě nejasností ohledně původu závitotvorných šroubů kontaktujte prosím společnost Sikla pomocí výše uvedených tlačítek.

Vypracoval Sikla Bohemia

Komentáře